Het Theosofisch Genootschap H.P.B. Rotterdam

 

Wij nodigen u uit, voor een openbare lezing op zaterdagmiddag, 25 november 2017, in de Open Hof.

 

Karma en reïncarnatie als leidraad, voor een visie op orgaandonatie, en voltooid leven. In de Regenboogzaal op de eerste etage. Open vanaf  13:30 uur. Als u uit de lift komt twee keer links af.

 

Adres: Hesseplaats 441, 3069 EA Rotterdam, metrohalte Hesseplaats. Dit is een B lijn; richting Nesselande.

 

Aanvang 13:45 uur – 15:45 uur. Aan het eind kunnen er vragen worden gesteld. Theosofische literatuur is aanwezig, op de boekentafel.

 

Voltooid leven en orgaandonatie, een andere visie

 

Vanaf het metrostation Hesseplaats, loopt u linksaf het winkelcentrum Hesseplaats in. Dan rechtsaf. Aan het eind van het plein is de Open Hof, naast ‘Toys Rus’.  Aan het andere eind is een Albert Hein vestiging. Dan moet u naar het andere uiteinde lopen.

 

Per auto: vanuit Den Haag/Rotterdam, richting Utrecht volgen (A20) en de afslag Prins Alexander (afrit 16) nemen. Onderaan linksaf richting Ommoord. Vanuit de richting Utrecht komend is de afslag de eerste na Nieuwerkerk en moet u beneden rechtsaf. Bij de volgende stoplichten links aanhouden. Dan de rotonde rechtdoor en vervolgens de eerste weg (Björnsonweg) rechtsaf. Na ongeveer 200 meter bent u bij Winkelcentrum Hesseplaats; links daarvan is de Open Hof.

 

info: Mw. A.J. Schipper tel.: 010-4529878                                                                                               Dhr. F.J. Schepens tel.: 06-33095577